X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 169
Transnistria stiri: 1415

Putin a anunțat începutul unei noi etape a războiului în Ucraina, expert

25 iun. 2015,, 12:45   Externe
23704 24

Foto: infobiz.md

Președintele Rusiei Vladimir Putin a anunțat începutul unei noi faze a războiului anti-ucrainean. O astfel de opinie a fost exprimată de către un fost consilier al președintelui Vladimir Putin și cercetător la Cato Institute din Washington, Andrei Illarionov pe blogul său de pe LiveJournal, comentând declarația președintelui Federației Ruse în cadrul sesiunii plenare a Forumului Economic Internațional din St. Petersburg.

Potrivit acestuia, a discuta despre faptul că Ucraina și Rusia sunt un singur popor nu are sens și este ridicol.

"Cu toate acestea, cel puțin din trei motive această declarație inadecvată atrage atenția. În primul rând, aplauzele cu care a întâmpinat publicul (bine informat) prezent la Forumul Economic această declarație. În al doilea rând, ultima dată afirmațiile lui Putin din 27 iulie 2013 despre un popor unic "pentru tot poporul nostru" - spun acest lucru, având în vedere că, desigur, înțelegem realitățile de astăzi, există poporul ucrainean, și belarus și alte popoare și respectăm acest patrimoniu, dar se bazează totul, desigur, pe valorile noastre comune, spirituale, care ne fac un singur popor", a fost declaratia cu privire la începutul actualului război anti-ucrainean", - scrie Illarionov.

A treia componentă, care provoacă anxietate, în opinia sa, a fost afirmația despre "condamnarea Rusiei și Ucrainei la un viitor comun".

"Această declarație a lui Putin nu poate fi interpretată altfel decât ca anunțul unei noi faze a războiului anti-ucrainean", - crede Illarionov.

Rusia și Ucraina, indiferent de ce se întâmplă, sunt condamnate la un viitor comun. Această părere a fost exprimată de președintele Vladimir Putin.

Rusia nu se comportă agresiv, ea își urmărește în mod constant și perseverent interesele, a spus el, potrivit gordonua.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав