Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Mai mulți locuitori din Capitală au ieșit la protest

24 iun. 2015,, 12:40   Societate
2131 0
Жители многоэтажки на Буюканах протестовали против отключения света в квартирах
Foto: otyrar.kz
Zeci de locatari ai unui bloc din sectorul Buiucani al Capitalei au protestat aseară. Oamenii sunt nemulțumiți că apartamentele au fost debranşate de la curent electric, chiar dacă şi-au plătit toate facturile.

Administratorul blocului afirmă că din cauza diferenţei dintre datele contoarelor individuale şi ale celui de la bloc, s-a acumulat o datorie de 8.000 de lei.

Oamenii spun, însă, că este vorba despre consumul din spaţiile administrate de gestionar, iar ei sunt la zi cu facturile pentru energie electrică. Mai mult, locatarii s-au arătat indignaţi şi de faptul că administratorul îi taxează cu un tarif mai mare decât cel stabilit de distribuitorul de curent.

Gestionarul insistă că nu are nicio vină.

"Noi împărțim suma de bani pe care ne-o dau fenosa la kilowattii care arată contoarele și se primește 1.72, 1.68, cât se primește atât, e kilowattul lunar", a declarat administratorul blocului, Ilie Dimitriu.

Oamenii spun că îl vor ataca în instanţă pe administratorul blocului şi vor cere despăgubiri inclusiv pentru electrocasnicele deteriorate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?