Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Testul pentru examenul de bacalaureat la limba franceza, de vînzare pe internet (FOTO)

8 iun. 2015,, 16:22   Societate
6941 0

Foto: asachi.md

Viitorii absolvenți de liceu care nu au vrut să-și pună mintea în mișcare pentru a rezolva itemii de mîine la examenul de bacalaureat la limba franceză au șansa să-l cumpere online. Special pentru aceasta a fost creată o pagina pe rețeaua de socializare Odnoklassniki, informează NOI.md cu referire la moldova.org.

Contul creat special cu această ocazie are postată o fotografie cu prima pagină a unui presupus test de franceză. Reporterul moldova.org s-a dat drept o persoană interesată de acest test, iar în urma discuției cu persoana care a încărcat fotografia, a fost asigurat că acesta este sută la sută cel ce urmează să-l susțină mîine elevii claselor a XII.

Pentru a intra în posesia testului, reporterului i s-a spus că e nevoie de 800 de lei, ce urmează a fi transferați în două tranșe: 400 de lei în cartele telefonice PrePay astăzi și 400 de lei mîine, după finalizarea examenului.

Potrivit moldova.org, Serviciul de presă al Ministerului Educației a explicat că instituția nu poate în acest moment nici confirma, nici infirma veridicitatea testului, însă mîine, după examen, se va putea constata dacă testul propus spre vînzare este autentic.

„Toate persoanele care vor încălca legea sau metodologia vor fi sancționate conform legislației în vigoare”, a adăugat sursa.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?