Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Măsuri de sporire a securităţii organizaţiilor de creditare şi caselor de schimb valutar, în Transnistria

3 iun. 2015,, 14:00   Societate
2032 0
В Приднестровье повысят безопасность отделений банков и ОВК
Foto: tirpsb.com
Încercările de a schimba bani falşi la casele de schimb valutar (CSV) au făcut obiectul discuţiilor la şedinţa desfăşurată ieri la Banca Republicană a Transnistriei (BRT) cu participarea reprezentanţilor băncilor comerciale, a organizaţiilor de creditare şi angajaţilor organelor de drept.

Conform comunicatului BRT, citat de agenţia "Infotag", situaţia criminogenă din Transnistria în ultima perioadă s-a înrăutăţit, motiv pentru care "problema fortificării securităţii filialelor băncilor şi a caselor de schimb valutar este deosebit de actuală". În opinia participanţilor la şedinţă, în primul rînd subiectul dat "vizează organizaţiile de creditare, în care deseori securitatea CSV lasă de dorit".

La şedinţă s-a discutat şi problema asigurării tehnice a securităţii şi dotarea cu mijloace moderne a filialelor băncilor şi CSV, precum şi schimbul de informaţie şi interacţiunea între băncile comerciale şi MAI.

Potrivit vicepreşedintelui BRT, Alexandr Leancă, se pregătesc "modificări normative a cerinţelor faţă de securizarea filialelor băncilor şi punctelor de schimb valutar".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?