X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Eduard Romanyuta va prezenta la Eurovision „un duet de ţări”, dintre Moldova şi Ucraina (FOTO)

18 mai. 2015,, 14:00   Showbiz
4072 1
Романюта: в моем шоу то, чего никогда не было на Евровидении
Foto: glavnoe.ua
Interpretul Eduard Romanyuta va reprezenta la Viena, la concursul Eurovision-2015 "un duet de ţări" – dintre Moldova şi Ucraina, şi va încerca să cîştige, pentru a aduce concursul la Chişinău.

Potrivit agenţiei "Infotag", care citează interviul acordat portalului Asociației ucrainenilor din Moldova "Злагода", Romanyuta a relatat că a făcut unele modificări în show-ul său iniţial.

"Nu voi divulga toate secretele, dar voi spune că show-ul va conţine un element care nu a mai fost în istoria concursului", a spus el.

Vorbind despre "secretele succesului la "Eurovision", Romanyuta a spus că la concurs este importantă originalitatea, o melodie memorabilă şi vocalul.

"Interpretul, în primul rînd, trebuie să fie el însuşi. Oamenii iubesc onestitatea, să-ți poţi deschide sufletul pe scenă şi să emani energie chiar şi prin ecran", a menţionat el.

Întrebat direct de ce publicul trebuie să voteze pentru el, cîntăreţul a spus că realizează "ideea ţărilor-vecine, ce se susţin reciproc".

"Moldova exprimă sprijin şi solidaritate ţării mele – Ucraina. Aceasta armonizează cu genericul «Eurovision – Build bridges», a spus interpretul, accentuînd că puntea dintre Moldova şi Ucraina trupa deja a construit-o, fapt ce în opinia sa nu va lăsa indiferent publicul faţă de asemenea "duet" al ţărilor.

Eduard Romanyuta mizează pe sprijinul diasporei moldovenești şi ucrainene. Concursul "Eurovision-2015" va avea loc în capitala Austriei, Viena, pe 29 mai.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав