Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

În cadrul expoziţiei internaţionale EXPO-2015 de la Milano Moldova va avea pavilion propriu

1 mai. 2015,, 10:30   Economie
3480 0
На EXPO-2015, в Милане, открылся павильон Молдовы
Foto: dreamstime.com
Expoziţia internaţională Expo 2015 se deschide astăzi la Milano. Evenimentul va avea loc cu genericul "Hrănirea planetei. Energie pentru viaţă" şi va dura până la sfârşitul lunii octombrie.

Potrivit agenţiei "Infotag", cu referire la Ministerul Economiei, pentru prima dată Moldova va fi prezentată la expoziţia internaţională printr-un pavilion propriu, executat sub formă de instalaţii Moldova celeste şi "Floarea Solară".

Organizatorii Expo 2015 au oferit antreprenorilor din Moldova posibilitatea să organizeze propria prezentare sau întâlnire cu partenerii străini în pavilionul ţării la expoziţie. Pentru aceste scopuri în pavilion a fost utilat al doilea etaj.

Posibilităţile economice ale RM vor fi prezentate vizitatorilor Expo 2015 în cadrul evenimentelor speciale, care vor reprezenta diferite sectoare ale economiei Moldovei. În cadrul expoziţiei sunt prevăzute programe tematice pentru vinificaţie, industria textilă, producătorii de fructe, sectorul turistic.

Pentru luna octombrie este planificată Conferinţa Mondială a distribuitorilor moldoveni de vinuri, în cadrul cărei va avea loc prezentarea publică şi degustarea celor mai bune vinuri moldoveneşti, o conferinţă cu participarea distribuitorilor internaţionali şi reprezentanţilor reţelelor comerciale, producătorilor de utilaj, precum şi vizitarea liniilor de producere şi a viilor companiilor italiene de vinificaţie.

La Expo 2015 vor participa 140 de ţări şi numeroase organizaţii internaţionale. Organizatorul participării RM la Expo 2015 este Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovarea Exportului din Moldova (MIEPO).
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?