COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Oficial! Vasile Chirtoca este candidatul PCRM la funcția de primar (VIDEO)

25 apr. 2015,, 13:40   Politică
9873 5

Foto: noi.md

Preşedintele holdingului „DAAC Hermes”, Vasile Chirtoca, a fost desemnat oficial candidatul PCRM la funcția de primar general al capitalei. Anunțul a fost făcut astăzi de liderul PCRM, Vladimir Voronin, în urma plenarei formațiunii, informează NOI.md.

Potrivit lui Voronin, Vasile Chirtoca este candidatul cel mai potrivit pentru postul de primar. Acesta se arată convins că omul de afaceri are experiența necesară pentru a administra eficient treburile capitalei.

„Este cel mai reușit candidat pentru acest post. Noi am examinat o sumedenie de candidaturi, dar ne-am oprit la cea a domnului Chirtoca. Credem că el este capabil să consolideze cetățenii, să facă din Chișinău un oraș prosper, bine amenajat, în care locuitorii să aibă plăcerea să lucreze și să-și trăiască viețile” a declarat Voronin.

La rîndul său, omul de afaceri a menţionat că are capacități manageriale pentru a face față acestui post.

„Eu nu sînt politician și nu cred în doctrine politice, dar am acceptat propunerea PCRM pentru că am experiența necesară. Cred că pot soluționa problemele orașului nostru și face în așa fel ca Chișinăul să devină o capitală europeană prosperă”, a menționat Chirtoca.

Precizăm că Vasile Chirtoca nu este membru al Partidului Comuniștilor.Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽