X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Peste 100 de vinuri de casă vor putea fi degustate în cadrul Festivalului „Polobocul de aur”

20 apr. 2015,, 12:00   Societate
4804 0

На фестивале «Золотая бочка» можно будет продегустировать более ста видов домашнего вина
Foto: perfect-tur.md

Festivalul Polobocul de aur, organizat în premieră de Camera de Comerț și Industrie pe 25 aprilie, va cuprinde evoluția ansamblurilor folclorice din regiunea Codrilor, activități de teatru gastronomic cu participarea personalităților din viața publică, mai multe concursuri gastronomice între gospodinele din regiune, dar și concursuri distractive de asamblare și de rostogolire a butoaielor.

Principala atracție a Festivalului, care se va desfășura în localitatea Răciula, raionul Călărași, o va constitui, evident, standul a cca 40 de producători de vin de casă care au participat la concursul „Polobocul de aur” și care vor expune spre degustare peste 100 de vinuri artizanale.

La orele 14, pe scena principală, va avea loc ceremonia de premiere a învingătorilor concursului „Polobocul de aur 2015” și „Preferințele consumatorilor”. Învingătorii concursului „Polobocul de aur” organizat de CCI de 12 ani, au fost selectați de un juriu profesionist, iar consumatorii vor putea vota pentru vinul preferat cu tichetele speciale încorporate în biletele de intrare la Festival.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de ansambluri folclorice din regiunea Codrilor și un concert cu Pavel Stratan.

Programul integral al Festivalului și alte detalii pot fi găsite pe site-ul CCI: http://chamber.md/ro/polobocul-de-aur

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав