X 
Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Maidanezi otrăviţi fără milă

16 apr. 2015,, 11:30   Societate
3410 1

Foto: adevarul.ro

Militanţii pentru drepturile animalelor afirmă că zeci de maidanezi, sînt găsiţi, zilnic, fără suflare pe străzile oraşului, iar printre aceştia se numără şi cîinii cu stăpîn. Aceştia acuză autorităţile că ar otrăvi cîinii intenţionat, pentru că nu identifică o soluţie care ar pune capăt problemei. La rîndul lor, responsabilii de la Regia “Autosalubritate” neagă acuzaţiile şi spun că nu au nicio vină.

Tînăra din imagine susţine că a rămas fără patruped după ce acum cîteva zile, l-a găsit fără suflare în curtea blocului. Totul s-a întîmplat după ce a ieşit cu animalul la plimbare, iar cîinele a mîncat ceva de pe jos. După efectuarea expertizei medicale, fata a înţeles că cîinele a fost otrăvit. Au urmat o serie de petiţii la instituţiile de drept, însă deocamdată, nu a primit niciun răspuns.

Mai nou, maidanezii au început să fie şi incendiaţi. Potrivit reprezentanţilor pentru drepturile animalelor, un asemenea caz a fost înregistrat pe o stradă din sectorul Buiucani al capitalei.

Responsabili de la Regia “Autosalubritate” resping acuzaţiile în cazul otrăvirii animalelor.

Anterior, Primăria a alocat un teren pentru construcţia unui azil, dar nu a fost găsit un investitor care să înceapă lucrările. Proiectul costă peste 30 de milioane de lei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?