X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Diacov: Chiar dacă ar fi fost ales, Leancă şi-ar fi dat demisia

21 feb. 2015,, 12:32   Politică
8803 7

Foto : kpimd

Dacă Partidul Liberal nu ar fi acces la guvernare în condiţiile formării unui nou Guvern, în frunte cu Iurie Leancă, cel din urmă şi-ar fi dat demisia. Declaraţia aparţine preşedintelui de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, şi a fost făcută în cadrul unei emisiuni la ProTV, notează NOI.md.

Politicianul se arată convins că între conducerea PL şi Iurie leancă ar fi existat anumite înţelegeri, iar nerealizarea lor ar fi dus la demisia premierului.

“Leancă i-a făcut o ofertă foarte generoasă. Dacă nu avea să iasă cu reformatarea, în două luni acesta şi-ar fi dat demisia”, a spus Diacov.

Un alt invitat al emisiunii, vicepreşedintele PLDM Valeriu Streleţ a reierat că partidul său nu poate fi învinuit de faptul că nu a vrut PL-ul la guvernare. Acesta a sugerat că liberalii ar avea de cîştigat mai mult aflîndu-se în opoziţie, inclusiv ar putea fi avantajaţi în cazul alegerilor locale din vara acestui an, spune Streleţ.

Precizăm că Iurie Leancă a declarat anterior că îşi va anunţa public decizia privind modul în care îşi va continua cariera politică, săptămîna viitoare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав