X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Iurie leancă: Succesele cabinetului de miniştri se datorează conlucrării şi spiritului de echipă

10 dec. 2014,, 18:00   Politică
3263 1
Foto: epochtimes.md
Prim-ministrul Moldovei Iurie Leancă a adus mulţumiri colegilor din Guvern pentru conlucrare, menţionînd că ei au reuşit să creeze o atmosferă pozitivă, constructivă,avînd sentimentul de echipă, care s-a axat pe problemele ţării şi a dus la capăt mai multe probleme, relatează NOI.md. Luînd cuvîntul la debutul şedinţei Guvernului, în cadrul cărei cabinetul de miniştri şi-a prezentat demisia, Iurie Leancă a menţionat că Guvernul condus de el a reuşit să realizeze multe lucruri, dar succesele au devenit posibile datorită unei munci coordonate a cabinetului de miniştri şi spiritului de echipă.

În calitate de succese Premierul a numit abolirea regimului de vize cu UE, semnarea şi implementarea Acordului de Asociere şi a Zonei Liberului Schimb cu Uniunea Europeană, atragerea investiţiilor în economie, inclusiv în unul din cele mai importante domenii ale ei – sectorul agroalimentar. Potrivit lui Iurie Leancă, în afară de aceasta s-a reuşit să se realizeze numeroasele proiecte sociale de reparaţie a drumurilor, apeductelor, de restabilire a sistemelor de irigare, de modernizare a grădiniţelor, şcolilor, spitalelor, caselor de cultură, altor obiecte de menire socială, să se majoreze salariile, etc.

Premierul a adus mulţumiri colegilor săi din instituţiile subordonate Guvernului, membrilor Consiliului Naţional pentru Participare, precum şi jurnaliştilor, în special pentru critica constructivă. Totodată, după cum a menţionat Iurie Leancă, multe lucruri urmează să fie realizate, de aceasta se va ocupa noul cabinet de miniştri. El şi-a exprimat speranţa că în baza unei temelii bune şi solide se va reuşi să se construiască o Moldovă puternică, europeană şi curată.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав