X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4074

Fotbalul moldovenesc a rămas fără trei echipe în doar o lună

8 dec. 2014,, 11:15   Sport
3889 0
Foto: noi.md
După retragerea inexplicabilă din campionat a echipelor FC Costuleni și FC Veris, aseară a urmat un alt șoc pentru amatorii de fotbal, după ce conducerea echipei Zimbru a anunțat că se retrage din competiție. Atît Veris, cît și Zimbru au acuzat arbitrajul, care, potrivit lor, i-a defavorizat în ultimele meciuri disputate.

Reprezentanții Federației Moldovenești de Fotbal au confirmat retragerea celor de la Costuleni și Veris, dar încă nu au primit o scrisoare oficială de la Zimbru Chișinău. În cazul în care formația de pe strada Butucului se va retrage, Divizia Națională va rămîne cu doar 8 echipe.

Conform regulamentului FMF, echipele care abandonează competiția se pot înscrie în campionat după trei sezoane şi vor începe participarea din Divizia B. După retragerea echipelor Costuleni și Veris, toate echipele au pierdut punctele acumulate în meciurile disputate direct.

Mai mulți cronicari sportivi, dar și specialiști din domeniul fotbalului consideră că retragerea masivă a cluburilor din campionat ar putea face parte dintr-un șir de acțiuni orchestrate împotriva Federației. Deocamdată niciun oficial FMF nu a comentat această ipoteză.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?