X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Moldova și Polonia vor extinde cooperarea în domeniul dezvoltării regionale

2 dec. 2014,, 16:00   Economie
2431 0
Foto: mfa.gov.md
Un grup de experți din Polonia se află într-o vizită în Moldova pentru a dezvolta relațiile de cooperare bilaterală dintre Moldova și Polonia în domeniul dezvoltării regionale, relatează NOI.md.

Vizitaare loc în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților administrației publice din Republica Moldova în domeniul pregătirii și realizării proiectelor ce contribuie la creșterea competitivității și potențialului de dezvoltare a regiunilor”.

Experții polonezi vor avea sesiuni de lucru cu reprezentanții Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), în cadrul cărora vor prezenta raportul final privind realizarea proiectului,vor analiza și necesitățile din domeniul dezvoltării regionale pentru următorii ani, precum și vor expune recomandări în acest context. Totodată, experții străini vor vizita incubatorul de afaceri din or. Soroca pentru a observa evoluția proiectului.

Misiunea delegației poloneze se va încheia vineri, 5 decembrie a.c., cu o ședință de evaluare a activităților realizate în anul curent și cu o prezentare a unei propuneri de proiect pentru anul 2015 dintre regiunea Wielikopolskie din Polonia și Regiunea de Dezvoltare Nord din Republica Moldova.

Proiectul „Consolidarea capacităților administrației publice din Republica Moldova în domeniul pregătirii și realizării proiectelor care contribuie la creșterea competitivității și potențialului de dezvoltare a regiunilor” este un proiect de parteneriat bilateral dintre Ministerul Dezvoltării Regionale al Poloniei și MDRC al Republicii Moldova și este implementat în cadrul programului de asistență poloneză al Ministerului Afacerilor Externe în 2014. Valoarea proiectului este de circa 86 de mii de euro.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?