COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 539 104   INFECTAȚI 258 484(+119)   TRATAȚI 251 347     DECESE 6240(+4)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2819
Puterea stiri: 6418
Coronavirus stiri: 7296

Consiliul Suprem de Securitate va discuta eventualele pericole pentru securitatea naţională

22 noi. 2014,, 14:45   Politică
5966 4
Foto: presedinte.md
Preşedintele Moldovei Nicolae Timofti prevede să convoace luni, 24 noiembrie, Consiliul Suprem de Securitate al ţării pentru discutarea eventualelor provocări şi pericole pentru securitatea naţională în ajunul şi după alegerile parlamentare, preconizate pentru 30 noiembrie, relatează NOI.md. Informaţia privind convocarea CSS a fost confirmată de către Purtătorul de cuvînt al şefului statului, Vlad Ţurcanu, menţionînd că la şedinţă membrii Consiliului Suprem de Securitate prevăd să examineze eventualele riscuri şi pericole pentru securitatea naţională înainte şi după alegeri.

De menţionat că vineri Serviciul de Informaţii şi Securitate a declarat că în ultimul timp a fost remarcată o activizare a forţelor ce urmăresc drept scop destabilizarea situaţiei în ţară în ajunul alegerilor parlamentare şi aceste acţiuni vor pune în pericol securitatea de stat a ţării. SIS a chemat cetăţenii să dea dovadă de vigilenţă şi să nu se lase provocaţi, iar candidaţilor pentru alegeri li s-a recomandat să se abţină de la declaraţiile, care ar putea cauza instabilitatea.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce activități ai vrea să practice copiii în timpul vacanței?
🔽🔽