X 
Arşiţa stiri: 233
Transnistria stiri: 1423
Preşedintele stiri: 4130

Frumoasa moldoveancă este pregătită să înceapă lupta pentru coroana „Miss World 2014” (VIDEO)

6 noi. 2014,, 17:00   Societate
6725 1
Foto: ru.publika.md
Frumoasa moldoveancă Alexandra Căruntu, în vîrstă de 18 ani, este pregătită pentru concursul „Miss World 2014”, executînd una din condiţiile de bază – filmîndu-se într-o prezentare video despre ţara ei, relatează NOI.md.

Titlul de cea mai frumoasă domnișoară din Moldova în acest an i-a revenit Alexandrei în vîrstă de 18 ani, care a fost selectată de juriu dintre cele 20 de finaliste ale Concursului „Miss Moldova”. Alexandra este originară din Ungheni, iar în prezent îşi face studiile la Liceul Teoretic „Mihai Grecu” de la Chişinău.

În prezentarea , necesară pentru a participa la Concursul „Miss World” , tînăra descrie în limba engleză ţara sa de origine: „Mă numesc Alexandra Căruntu, am 18 ani, şi la acest concurs eu reprezint o ţară minunată - Moldova”.

Reamintim că în anul trecut domnişoara deja a participat la Concursul naţional de frumuseţe şi a cîştigat chiar titlul de „ViceMiss Moldova 2013”. În anul 2014 Alexandra a realizat ce şi-a propus şi a devenit participanta Concursului prestigios „Miss World 2014”.

„Cîştigînd Concursul „Miss World”, eu doresc să atrag atenţia asupra ţării noastre, asupra culturii şi tradiţiilor ei. În afară de aceasta, eu voi putea ajuta copiii de la orfelinate şi internate, şi sper să continui activitatea de binefacere prin întreaga lume”, menţionează pretendenta pentru coroana „Miss World”.

În acest an prestigiosul Concurs „Miss World” va avea loc la 14 decembrie, la Londra.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав