Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ion Sturza: Vor cere sînge, mult sînge…

16 oct. 2014,, 15:15   Politică
10361 5
Foto: golos.md
Ex-premierul Ion Sturza din nou şi-a expus în reţelele de socializare opinia pe marginea corupţiei în Moldova, relatează NOI.md. „Am fost rugat sa comentez pentru cei din Marea Britanie. Am refuzat. O fac pentru moldoveni…”, a relatat el. Şi a adăugat: „Curățirea vine din Europa!”

Ion Strurza a reamintit despre interviul acordat postului de televiziune BBC de către prim-ministrul Moldovei Iurie Leancă. „Am spus și atunci că opinia publică europeană prin mass-media independentă va taxa foarte dur Moldova pentru corupție, spălare de bani, contrabandă. Vine al nouălea val…

Acest articol din The Independent este doar începutul… Jurnaliștii occidentali nu sînt politicienii oportuniști și fricoși occidentali... Vor cere sînge, mult sînge…
Ce a făcut Guvernul, sistemul judecătoresc, Banca Națională?! Citiți și veți vedea”.

Sturza a menţionat că abordează acest subiect de ani de zile, iar pentru asta este considerat cîrcotaș și antieuropean. „Mi-e rușine că sînt din Moldova ai cărei lideri (și de stînga, și de dreapta!) au transformat-o într-o țară de gangsteri ai secolului XXI.

Nu mai contează cine va „cîștiga” alegerile. Am nimerit în „istorie”!”.

Potrivit lui, „protagoniștii sînt bine cunoscuți. Poate ne lasă în pace și se duc să pescuiască la lacul Geneva sau bea apa la Baden- Baden”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?