X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

„Cadoul” primarului capitalei de Hramul Chișinăului nu e chiar cadou

6 oct. 2014,, 16:30   Societate
5188 3
Foto: Alex Dimitrov
Despre strada pietonală Diordița din capitală și reconstrucția ei s-au spus deja multe, însă cetățenii continuă să discute despre „calitatea” plimbării în această „zonă europeană de odihnă”, relatează NOI.md.

Cît privește reconstrucția propriu-zisă, pretenții față de muncitori nu sînt: totul a fost făcut cum trebuie, însă este puțin plăcut să mergi pe un asemenea pavaj.

„Mulți cetățeni se încăpățînează și refuză să meargă pe pavajul de care te poți împiedica și lovi dureros. Cele mai nemulțumite sînt doamnele, care își pot pierde cu ușurință tocurile de la încălțăminte”, a scris ironic unul dintre utilizatorii rețelelor de socializare.

Din imaginea postată de vizitator se vede cum chișinăuienii „nerecunoscători” pășesc pe grătarul rigolei, mergînd în lanț, unul după altul.
Totodată, mai mulți șoferi care traversează zona se confruntă cu probleme din cauza nivelului mai ridicat al pavajului, prevăzut pentru ca automobiliștii să încetinească viteza.
„Numai că uneori se simte prea puternic că pavajul este montat strîmb”, a scris cu ironie unul dintre șoferi.

Amintim că primarul Chișinăului, Dorin Chirtoacă, a promis să încheie reconstrucția zonei pietonale pînă pe 14 octombrie, în calitate de cadou de Hramul Orașului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?