Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

Ghimpu: În parlament vor accede aceleaşi patru partide

3 oct. 2014,, 12:15   Politică
3274 1
Foto: noi.md
Mihai Ghimpu a supus în cadrul unei emisiuni de pe postul de televiziune N4 unei critici dure rezultatele recentelor sondaje sociologice, declarînd că ele toate sînt cumpărate. Totodată, el susţine că, la fel ca şi în anul 2010, în parlamentul ţării vor accede doar Partidul Comuniştilor, PLDM, Partidul Liberal şi Partidul Democrat, comunică NOI.md.

În afară de acesta, şeful liberalilor este convins că opoziţia comunistă nu are nicio şansă să revină la putere şi că electoratul va vota pentru vectorul european al ţării. „Noi, cei din Partidul Liberal, nu ne facem griji cu privire la sondaje. Noi știm că sîntem înaintea PD-ului și PD știe acest lucru. Toți știu acest lucru. Vara în alegeri noi avem 10 la sută, fiindcă lumea este plecată peste hotare, la mare la odihnă, iar primăvară și toamna noi avem 12,8-13 la sută. Și asta fără diasporă”, a precizat liderul PL.

El s-a arătat convins că sondajele prezentate sînt cumpărate și cifrele sînt folosite pentru a manipula oamenii. „Din sondajele pe care le cunosc eu, în parlament intră doar partidele care sînt acum prezente în parlament. Definitoriu va fi votul indecișilor”, a menţionat politicianul.

Referindu-se la comunişti, Ghimpu susţine că ei n-au nicio şansă să obţină majoritatea. „Nu, nu au nicio șansă. Absolut! Oricum, cu toate problemele pe care le avem: corupție, bănci, aeroporturi... lucrurile s-au schimbat în Republica Moldova și lumea vede acest lucru”, a precizat Ghimpu.

Reamintim că campania electorală oficială a demarat la 1 octombrie. Astăzi, 3 octombrie, este prima zi de înregistrare a candidaţilor pentru cursa electorală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?