Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4066

Amatori și profesioniști vor concura la turneul Victor Badminton Club din Parcul Valea Morilor

12 sep. 2014,, 18:00   Sport
4307 0
Foto: blogfa.com
Pe 13-14 septembrie, începînd cu ora 09:00 şi pînă la 19:00, în Parcul Valea Morilor, va avea loc Turneul Victor Badminton Club pentru toţi doritorii și cunoscătorii regulilor de joc, informează NOI.md.

Organizația necomercială de tip deschis Victor Badminton Club organizează un turneu gratuit pe terenurile de badminton din Parcul Valea Morilor, la care va putea participa orice persoană care a practicat vreodată badmintonul sau cel puțin a ţinut racheta în mînă. La sfîrșitul turneului vor fi stabiliţi cîștigătorii, din rîndul participanților înregistraţi în prealabil, pe care îi așteaptă premii și diplome de onoare.

Clubul propriu-zis a fost creat în anul 1967, fondator al acestuia a fost antrenorul principal Ivan Lesnic, care a decedat, din păcate, în mai 2011.

Membrii activi ai Victor Badminton Club încearcă să dezvolte o nouă strategie de activitate a clubului. În plus, ei depun toate eforturile pentru a atrage atenția autorităților asupra stării terenurilor de badminton deschise construite încă în anul 1966 lîngă lacul din Parcul Valea Morilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?