Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Laptop exclusiv în “Lumea Laptopurilor” ©

11 sep. 2014,, 15:36   Societate
10011 0
A început noul an școlar. Dar de ce este nevoie oare pentru ca anul școlar să fie unul productiv, interesant și plin de cunoștințe? În vremurile noastre literatura adăugătoare și manualele nu sunt suficiente, iar răspunsul este simplu: folosind un computer puternic, un laptop performant, o tabletă comodă, o carte electronică sau tehnică economă de imprimare, poți rapid să asimilezi noile cunoștințe.

Rețeaua de magazine “Lumea laptopurilor” a pregătit în ajun de an școlar soluții ultramoderne, practice și accesibile ca preț: o gamă largă de laptopuri, tablete, computere personale staționare, tehnică de imprimare și, desigur, accesoriile necesare.

De exemplu, una dintre ofertele speciale -laptopul nu foarte costisitor, dar performant LENOVO G50-30, creat special pentru clienții rețelei de magazine “Lumea laptopurilor”. LENOVO G50-30 - este un laptop universal cu un design plăcut și cu o performanță ridicată. Procesorul Dual Core Intel Celeron N2830 (2, 16 GHz), 4 GB memorie operativă și, iată exclusivitatea, Hard Disk de 1 TB! Ecranul cu diagonala de 15, 6 inch. Laptopul LENOVO G50-30 la prețul de doar 5690 lei se potrivește perfect atât pentru lucru, cât și pentru distracție!

Un alt ajutor perfect pentru elevi și studenți - tableta Lenovo A5500. Model performant de 8 inch cu sistem de operare Google Android 4.2. Pentru a descărca orice aplicație, tableta dispune de procesorul Quad-Core MediaTek MT8382 cu o frecvență de 1, 3 GHz, datorită căruia crește performanța jocurilor și buna redare în format Full HD a filmelor și clipurilor. Memorie operativă - 1 GB. Dispune de un slot pentru memorie. Datorită conexiunii de mare viteză la Internet 3G, poți fi disponibil în orice colț al planetei, să descarci rapid orice aplicații și resurse WEB, să trimiți fișiere prin intermediul poștei electronice sau rețele de socializare și să te bucuri de filme și de jocuri în regim online. Tableta LENOVO A5500 costă în rețeaua Lumea Laptopurilor doar 4 390 lei.

De asemenea, cu ocazia începerii noului an școlar am pregătit o ofertă specială de prețuri pentru calculatoarele personale. Accentul principal este orientat către latura educativă a PC-ului, care presupune munca cu documentele, imagini, prezentări și programe de instruire. Vă oferim mai multe conficurări, iar alegerea vă aparține!

Promoția este valabilă în rețeaua de magazine “Lumea laptopurilor” doar până pe 30 septembrie! Mai multe informații detaliate despre toate modelele puteți găsi pe site-ul nostru www.notebook.md.

Vă așteptăm zilnic, de la 10.00 până la 20.00 în magazinele noastre din rețeaua “Lumea laptopurilor”!

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 148, bd. Moscova 2, bd. Dacia 35, str. Alba Iulia 168, or. Bălți, str. Mihai Viteazu 65.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?