X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Funcţionar public şi poliţişti, răniţi în timp ce-şi îndeplineau serviciul

9 sep. 2014,, 14:35   Societate
3288 1
Foto: crocicadeiasi.ro
Primăria municipiului Chişinău anunţă că în această dimineaţă, pe str. M. Lermontov, 128 din sectorul Centru, mai multe persoane au fost atacate cu o armă de foc, de cître un locuitor din zonă, în timp ce demontau nişte blocuri de beton instalate ilegal şi care limitau accesul în zonă. Printre răniţi este un angajat al Preturii sectorului Centru, 3 poliţişti şi reprezentanţi ai unei firme, care efectuau lucrările de demolare a blocurilor de beton, transmite NOI.md cu referire la nota informativă a Primăriei.

În rezultatul incidentului, angajatul Bubulici Ion, care deţine funcţia de specialist principal în cadrul Secţiei arhitectură şi urbanism a Preturii sectorului Centru, în vîrstă de 45 ani, a fost internat în stare gravă în spital, iar alte 4 persoane s-au ales cu leziuni corporale medii.

Primăria municipiului Chişinău îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu acest incident. Condamnăm acţiunile persoanei în cauză, care a provocat leziuni corporale grave, ce-i pun viaţa în pericol unui angajat public, în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав