X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

În cadrul sărbătorii Ziua Naţională a Vinului va fi selectată „Miss regina vinului 2014”

25 aug. 2014,, 08:22   Societate
3905 0
Foto: noi.md
În premieră, în Republica Moldova, în cadrul sărbătorii Ziua Naţională a Vinului, ce va avea loc pe 4-5 octombrie, va fi organizat concursul „Miss regina vinului 2014”, relatează NOI.md.

Organizatorul concursului, compania „PROVIN M. D.” SRL şi-au pus scopul să găsească o domnişoară care va promova vinurile moldoveneşti pe parcursul anului la diverse evenimente naţionale şi internaţionale.

Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri informează că pentru titlul „Miss Regina vinului 2014” vor concura în finală 11 participante, care vor fi supuse mai multor probe, cum ar fi prezentarea costumului naţional, creaţie artistică pe tematică vinicolă, ţinuta de seară şi, bineînţeles, finalistele nu vor scăpa nici de întrebări din domeniul vinificaţiei. Juriul urmează să fie format din 7-12 membri, persoane notorii din ţară şi de peste hotare.

Pentru a promova arta multiseculară a vinificaţiei, prin intermediul frumuseţii şi intelectului, la concurs sînt invitate fete din toată ţara. Pretendentele la titlu trebuie să aibă vîrsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani, înălţimea de cel puţin 1,70 metri şi să cunoască limba engleză. Pentru a se înscrie la concurs, ele trebuie să acceseze site-ul www.reginavinului.md şi să completeze un formular de participare. Perioada de înregistrare este 21 august – 5 septembrie. Finala concursului va avea loc pe 3 octombrie.

Cîştigătoarea va primi un premiu de 5000 de euro şi va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldoveneşti peste hotarele ţării pentru o perioadă de un an.

De asemenea, vor fi desemnate „Vicemiss Regina vinului”, „Miss Simpatie” (prin vot on-line) şi „Miss Media”, care vor primi 3000, 1500 şi, respectiv, 1500 de euro.

Preselecţia va avea loc pe 6-7 septembrie. Tinerele selectate vor fi invitate să se prezinte conform unui orar.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав