Transnistria stiri: 1446
Preşedintele stiri: 4071

Un şofer din Comrat i-a fracturat mîna unui poliţist care a încercat să-l oprească

15 aug. 2014,, 14:15   Societate
3900 2
Foto: noi.md
Un şofer din Comrat i-a fracturat joi mîna unui poliţist din plutonul de patrulare al batalionului „Sud”, care încercase să-l oprească.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la presa din Găgăuzia, incidentul s-a produs în centrul capitalei autonomiei. Un automobil cu numere de înregistrare bulgare şi avînd la volan un şofer dezbrăcat pînă la brîu, a atras atenţia poliţiei. Colaboratorul serviciului de patrulare au oprit vehiculul pentru un control de acte. S-a constatat că vinieta şoferului pentru dreptul de aflare a automobilului în Republica Moldova este expirată. În timpul întocmirii procesului-verbal de contravenţie şoferul a încercat să plece, dar l-a acroşat cu capota maşinii pe unul dintre poliţişti. La spital, medicii au constatat că păgubitul are mîna stîngă fracturată.

Contravenientul are 28 de ani şi este locuitor al satului Ferapontievca din raionul Comrat, are antecedente penale.

Acesta nu este primul incident între locuitorii Găgăuziei şi oamenii legii, în luna august. La începutul lunii, indivizi neidentificaţi au atacat noaptea un echipaj de gardă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, lîngă localitatea Baurci. Doi poliţişti au fost snopiţi în bătăi cu bastoane şi pietre, iar automobilul a fost incendiat la ieşirea din localitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?