X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 166
Transnistria stiri: 1415

Dodon către Candu: Îi voi dărui un calculator de buzunar ©

6 aug. 2014,, 15:33   Economie
3350 5
Foto: noi.md
Schimbul de replici dintre președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, și noul ministru al Economiei, Andrian Candu, continuă.

Văzînd că ministrul Economiei nu face față situației de criză din economie, Igor Dodon s-a oferit să-l ajute, promițînd chiar să-i dăruiască lui Candu un calculator de buzunar:


„După cum am anticipat, ministrul Candu se află în criză de profesioniști și soluții. M-a invitat la minister să salvez situația.

Candu știe că în anul 2009 am gestionat diverse situații de criză, atît pe plan economic intern, cît și extern. Sînt gata să soluționez crizele și în anul 2015, însă nu la invitația lui Candu, ci în cadrul unui guvern de stînga, din care vor face parte și socialiștii. Totodată, noi intenționăm să denunțăm Acordul de asociere a Moldovei cu UE, să reluăm exportul în Est, să contribuim la accesul migranților pe piața muncii din Rusia.

Mă îngrijorează ceea ce face Candu și mă tem că va comite și alte prostii. De aceea, invit toată echipa lui în oficiul PSRM pentru a le explica la tablă ce înseamnă economia, ce trebuie de făcut, cum și cu cine trebuie de negociat.

Îi voi dărui un calculator de buzunar ca să calculeze pierderile suportate zilnic de fermieri. Aștept să desemneze ziua și ora cînd intenționează să vină după sugestii la socialiști. Sîntem dispuși să oferim soluții”.


De menționat că anterior ministrul Economiei, Andrian Candu, s-a adresat indirect lui Dodon:

Îl invit la Ministerul Economiei, îi dau și un birou, îi dau și de lucru pînă noaptea tîrziu, în felul acesta nu o sî mai aibă timp de turnătorii și trădări, ba chiar o să poate munci pentru țară, nu împotriva cetățenilor ei. I-aș da chiar însărcinarea să se ocupe de rezolvarea embargoului, că el poare repara cel mai rapid ce a distrus. Deci la treabă!”.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав