X 
Transnistria stiri: 1449
Preşedintele stiri: 4075

Ministrul Agriculturii, însoţit de un grup de vinificatori, va pleca la sfîrşitul lunii iulie în SUA

15 iul. 2014,, 14:25   Societate
2863 1
Foto: noi.md
Ministrul Agriculturii, Vasile Bumacov, însoţit de un grup de vinificatori, va efectua la sfîrşitul acestei luni o vizită în SUA.

Potrivit agenţiei "Infotag", pe agenda vizitei figurează şi o întîlnire a ministrului Bumacov cu reprezentanţi ai Oficiului de Taxe şi Comerţ (Alcohol and Tobacco Tax and Trade Bureau) din cadrul trezoreriei americane (Ministerul Finanţelor), părţile urmînd să semneze un memorandum de înţelegere.

Totodată, mai multe companii din Republica Moldova vor avea posibilitatea să intre în contact cu distribuitorii americani, în încercarea de a-şi vinde vinurile pe piaţa SUA. Este vorba de Chateau Purcari, Cricova, Chateau Vartely, Lion-Gri, Albastrele Wines, Ampelos, Asconi, Vinăria Bostavan, Castel MIMI, Vinaria din Vale şi Asociaţia micilor producători de vinuri

În acest scop, pe 28 iulie, la Washington, va avea loc o prezentare a 34 de soiuri de vin moldovenesc, la eveniment fiind invitaţi comercianţi din SUA şi reprezentanţi ai presei. De asemenea, pe 31 iulie, la New York va avea loc un seminar de degustare în timpul căruia un specialist american va explica specificul fiecărui soi de vin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?