X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 171
Transnistria stiri: 1415

Gheletei: Tirurile care au doborît avionul An-26 provin, probabil, din Rusia (VIDEO)

15 iul. 2014,, 01:10   Externe
6764 12
Foto: politikus.ru
Membrii echipajului avionului militar de transport An-26, doborît luni în regiunea Lugansk, au luat legătura cu Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, a anunțat ministrul ucrainean al apărării, Valeri Gheletei, într-un raport adresat președintelui Ucrainei, Petro Poroșenko.

Totodată, a fost subliniat faptul că, în condițiile în care avionul zbura la înălțimea de 6,5 km, doborârea lui cu ajutorul unor sisteme de rachetă este imposibilă, adică „avionul a fost doborât de o altfel de armă, mai puternică, ce a fost folosită, probabil, de pe teritoriul Rusiei”.

În comunicatul publicat pe site-ul președinției ucrainene se spune că în prezent se desfășoară o operațiune de căutare și salvare, pentru a aduce echipajul avionului care face parte din Forțele Aeriene ale Ucrainei pe teritoriul controlat de militari ucraineni.

În timpul unui briefing organizat luni, consilierul ministrului de interne al Ucrainei, Anton Gherașenko, anunța că în zona de desfășurare a operațiunii armate a fost doborît un avion militar de transport An-26, iar cei doi piloți ai aparatului s-au catapultat.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав