Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Ce cred chișinăuienii despre situația din transportul în comun (VIDEO)

14 iul. 2014,, 17:11   Societate
5790 10
Foto: noi.md
Locuitorii orașului Chișinău au păreri împărțite referitoare la situația creată în transportul în comun, notează NOI.md.

Comentînd situația legată de greva șoferilor de maxi-taxi, o parte dintre chișinăuieni sînt mulțumiți, alții însă rămîn nedumeriți. Potrivit unor intervievați, Chișinăul a devenit mai liniștit, iar pe drumuri e mai puțin periculos. În plus, călătoria cu troleibuzul e mai ieftină. Alți chișinăuieni însă sînt nemulțumiți de troleibuzele supraîncărcate, așteptările îndelungate în stații și necesitatea folosirii mai multor mijloace de transport pentru a ajunge la destinație.

Cei care s-au deprins să călătorească cu troleibuzul afirmă că problema supraîncărcării transportului urban poate fi soluționată foarte simplu – prin suplinirea numărului de mijloace de transport. Referindu-se la solicitarea șoferilor de maxi-taxi de a majora taxa de călătorie pînă la 5 lei, majoritatea celor chestionați s-au pronunțat împotrivă, declarînd că în schimb chișinăuienii ar putea cere majorarea salariilor.

„În sfîrșit, acești șoferi de microbuze nu ne mai taie calea. Pe drumuri e mai multă liniște”, a comentat pentru NOI.md unul dintre conducătorii auto din capitală.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?