Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

Generalul Muravschi: Mă închin în faţa tinerilor colegi

14 iul. 2014,, 17:13   Societate
3970 2
Foto: noi.md
„Nu mi-i rușine să recunosc că am greșit atunci cînd am afirmat că jaful armat asupra încasatorilor nu va fi descoperit, iar dacă acest lucru și se va produce – doar accidental”, a declarat prin telefon pentru NOI.md fostul ministru adjunct de interne Boris Muravschi.

Anterior generalul a declarat că are dubii că jaful armat asupra încasatorilor, soldat cu o persoană ucisă, va fi descoperit.

„Există o regulă de aur cunoscută de sute de ani: primele acțiuni ale grupului operativ și conducătorului acestuia la locul crimei asigură 40% din succes. Ulterior, memoria umană uită detaliile care nu au fost fixate imediat, iar vremea de afară și chiar un automobil care trece pe alături nimicesc urmele și dovezile. Probabilitatea descoperirii crimei scade cu fiece zi, de aceea am și avut dubii”, a precizat interlocutorul.

„Aș dori mult să aflu pe ce s-au bazat polițiștii atunci cînd au întocmit lista versiunilor crimei săvîrșite. De altfel, acest lucru nu e atît de important. Important este că crima a fost descoperită, iar cetățenii s-au convins o dată în plus că liniștea și securitatea lor este în mîinile unor profesioniști adevărați. De aceea, le dau onorul celor din grupul operativ și le spun că sînt de laudă. Așa s-o țineți!”, a subliniat Muravschi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?