Transnistria stiri: 1403
Preşedintele stiri: 4062

Putin: Rusia va ajuta serviciile secrete din CSI la formarea de noi cadre

10 iul. 2014,, 16:00   Externe
5340 3
Foto: hvylya.org
Rusia va continua să ajute serviciile secrete din Comunitatea Statelor Independente (CSI, toate fostele republici sovietice, cu excepția celor trei țări baltice și a Georgiei), a declarat joi președintele rus Vladimir Putin, în cadrul unei întîlniri cu șefi ai delegațiilor care au participat la reuniunea șefilor serviciilor de securitate și de informații din CSI, ce s-a desfășurat în zilele de 8 și 9 iulie la Moscova, informează agenția de presă RIA Novosti.

'Vom continua să-i ajutăm pe prietenii noștri din statele membre ale Comunității în instruirea de personal pentru serviciile de informații și pentru cele din domeniul securității', a afirmat șeful statului rus, care provine de asemenea din serviciile secrete.

'Pot să vă asigur că așa și vom face pe viitor, desigur, în funcție de necesitățile și dorințele voastre', a spus președintele rus, în cadrul acestei întîlniri.

La reuniunea de la Moscova, care a fost prezidată de directorul Serviciului de Informații Externe al Rusiei (SVR), Mihail Fradkov, au participat șefi ai serviciilor secrete din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Republica Moldova, Kîrgîzstan, Kazahstan, Tadjikistan, Uzbekistan etc.

Din partea Rusiei, la această reuniune au mai participat reprezentanți ai Ministerului de Externe, FSB și Consiliului Securității, organism consultativ pe lîngă președinția de la Moscova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?