X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 175
Transnistria stiri: 1459

Bolotov a respins posibilitatea negocierilor în baza condițiilor Kievului

9 iul. 2014,, 02:05   Externe
5554 0
Fotо: obozrevatel.com
Autoproclamata republică populară Lugansk va participa la negocierile de pace cu Kievul cu participarea reprezentanților autoproclamatei republici populare Donețk și Rusiei, doar în termenii săi proprii. Acest lucru a fost declarat de către liderul RPL Valeri Bolotov, transmite RIA Novosti.

"Da, am fost contactați privind aceste negocieri. Potrivit scenariului, care a fost înainte, nu vom mai merge. Atunci am acceptat și în mod unilateral am încetat focul, iar ei s-au redislocat. De această dată dacă vor fi negocieri, ele vor fi în baza condițiilor noastre ", - a spus Bolotov.

În același timp, el a remarcat că ora exactă și locul negocierilor încă nu este cunoscut. Potrivit lui Bolotov, RPL i s-a oferit posibilitatea de a alege locul desfășurării acestor negocieri.

Amintim că primarul de Donețk Aleksandr Lukiancenko, după întîlnirea cu președintele Ucrainei din 7 iulie, a declarat că Poroșenko a propus orașul Sveatogorsk din regiunea Donețk ca loc pentru următoarea rundă de negocieri pentru a rezolva criza din Donbas.

Liderii RPD sînt sceptici cu privire la această propunere, deoarece Sviatogorsk este controlat de militarii ucraineni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав