Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Șeful Direcției funciare, implicat într-un caz de corupție la Primăria Chișinău

16 iun. 2014,, 15:07   Societate
4093 2
Foto: noi.md
În dosarul de corupție de la Primăria Chișinău este implicat șeful Direcției funciare, Nicolae Crăciun. Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a comunicat că există imagini video care demonstrează implicarea funcționarului în acte de corupție. Chirtoacă a subliniat că este vorba despre două tranzacții în mărime de 12 mii și 80 de mii de euro. Primarul a declarat că funcționarul implicat în acte de corupție neapărat va fi demis. „Vom vedea ce prevede procedura legală, dacă trebuie mai întîi să fie suspendat și apoi eliberat din funcție - așa vom face. Cert este că, atît timp cît eu sînt la Primărie, el nu va mai lucra aici”, a declarat edilul.

Amintim că vinerea trecută o persoană a fost reținută de Centrul Național Anticorupție (CNA) în cadrul mai multor dosare penale intentate pentru corupere activă şi pasivă ce vizează funcţionari din primăria capitalei și cîțiva agenți economici. Bărbatul este bănuit de coruperea angajaţilor Direcţiei funciare a Primăriei, iar în legătură cu acest fapt a fost reținut pentru 72 de ore.

Angajaţii CNA, împreună cu ofiţerii Procuraturii Anticorupţie au efectuat, joi, în cadrul unui dosar penal, percheziţii în unele oficii ale Primăriei Chişinăului și la domiciliul unor funcționari de la Direcția funciară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?