X 
Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4067

Erhard Busek: Acum e tocmai timpul potrivit pentru a investi în Moldova (VIDEO)

11 iun. 2014,, 14:27   Economie
4449 0
Foto: noi.md
„Prin organizarea Forumului Economic Vienez la Chișinău noi le transmitem partenerilor noștri un mesaj foarte clar: acum e tocmai timpul potrivit pentru a investi în dezvoltarea economiei Moldovei. Noi demult așteptăm acest semnal, iar țara voastră este pregătită pentru aceasta”, a declarat, intervievat de NOI.md, fostul vicecancelar al Austriei, președintele Forumului Economic Vienez, Erhard Busek.

Înaltul oaspete a explicat că „prin acest forum noi dorim să atragem atenția unui număr cît mai mare de potențiali investitori și antreprenori asupra amplasării geografice atractive a Moldovei”. „Sperăm la evoluții pozitive nu doar în reglementarea politică, ci și în dezvoltarea economiei Moldovei”.

„Injectările financiare considerabile în economia voastră vor avea un impact simțitor în dezvoltarea activității antreprenoriale, în crearea locurilor noi de muncă, ceea ce va duce la schimbări pozitive în domeniul social”, este convins fostul oficial austriac.

„Îi doresc Moldovei să-și dezvolte cît mai activ infrastructura, or, de acest fapt depinde venirea investițiilor. Vă doresc ca țara voastră cît mai curînd să devină cunoscută și populară în Europa și întreaga lume”, a spus Erhard Busek.

La inițiativa Ministerului Economiei și Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova, în perioada 5-12 iunie, în republică se desfășoară săptămîna investițională „MOLDOVA BUSINESS WEEK”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?