Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Vicepreședintele BERD va veni în Moldova pe 12 iunie

11 iun. 2014,, 10:50   Economie
2816 0
Foto: bloomberg.com
Vicepreședintele pe probleme politice al Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), András Simor, va întreprinde în perioada 12-13 iunie vizite în Moldova și Georgia, pentru a sublinia atașamentul băncii față de integrarea regională a celor două țări, transmite NOI.md.

Potrivit unui comunicat emis de BERD, la Chișinău și Tbilisi vicepreședintele băncii va avea alocuțiuni în fața investitorilor locali și străini în cadrul conferințelor investiționale care se vor desfășura în capitalele celor două state cu prilejul vizitei președintelui Comisiei Europene, José Manuel Barroso.

Conferințele sînt organizate cu scopul de a impulsiona activitatea investițională și de afaceri în Moldova și Georgia în vederea pregătirii pentru semnarea acordurilor de asociere și creare a zonelor de liber schimb aprofundat și cuprinzător cu Uniunea Europeană. În cadrul acestor conferințe întreprinzătorii și investitorii vor fi informați despre importanța acordurilor pentru afaceri. Totodată, participanților le vor fi prezentate produsele, serviciile și activitatea instituțiilor financiare internaționale în Moldova și Georgia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?