X 
Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

După patru zile de la atacul armat asupra grupului de încasatori politia nu are niciun suspect

4 iun. 2014,, 10:39   Societate
5274 1
Foto: noi.md
De la atacul armat asupra grupului de încasatori la Chişinău au trecut patru zile, dar poliția nu are niciun suspect, a confirmat marţi pentru "Infotag" o sursă din cadrul echipei de investigare. Însă au fost constatate unele detalii curioase. În genţile încasatorilor, probabil, n-au fost 500 de milioane de lei şi nici 1,5 milioane, dar 8 milioane de lei (500 de mii de euro), întrucît vineri, la finele zilei de lucru, cînd a avut loc jaful, maşina încasatorilor a strîns venituri de la două centre comerciale.

Sursa susţine că anume din motivul sumei mari de bani, conducerea MAI face declaraţii contradictorii, iar proprietarii băncii păstrează tăcerea. Și cuantumul explică cruzimea cu care a fost comisă crima: un mort şi doi răniţi.

De asemenea, automobilul Chrysler cu numerele de înmatriculare găgăuze, găsit incendiat de poliţişti, a fost probabil o piedică pentru anchetatori (vehiculul a fost furat cu o zi înainte de jaf - "I"). Martorii oculari susţin că infractorii au fugit de la locul crimei cu doua automobile – Dacia şi Mitsubishi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?