X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 170
Transnistria stiri: 1415

În preajma Slaveanskului a fost doborît un elicopter cu un general ucrainean la bord

29 mai. 2014,, 14:22   Externe
7956 16
Foto: vestikavkaza.ru
În apropiere de Slaveansk a fost doborît un elicopter la bordul căruia se aflau 14 militari, conduși de generalul Vladimir Kulciţki. Toți au murit, a declarat de la tribuna parlamentară președintele interimar al Ucrainei, spicherul Radei Supreme, Oleksandr Turcinov.

"Tocmai am primit informația că acum, în preajma Slaveanskului a fost doborît elicopterul nostru prin intermediul armelor rusești, elicopterul care transporta trupe pentru rotație. Cei 14 militari ai noştri, în frunte cu generalul Kulciţki, au fost uciși. Să le cinstim memoria printr-un moment de reculegere", îl citează pe Turcinov RBK Ucraina.

Astăzi, la briefingul de presă, despre elicopterul doborît a comunicat și consilierul ministrului de interne Anton Gheraşcenko. "A parvenit informația că, din păcate, astăzi a fost doborît încă un elicopter al Forțelor Armate, care livra armament și muniție la Karaciun", a spus el.

Gheraşcenko a adăugat că, potrivit datelor preliminare, toţi cei aflaţi la bordul elicopterului au fost uciși, dar că deocamdată această informație este verificată.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав