X 
Arşiţa stiri: 229
Transnistria stiri: 1466
Preşedintele stiri: 4138

Moldova revine la concursul „Novaia Volna” («Новая волна»)

24 mai. 2014,, 14:30   Showbiz
8256 0
Foto : tchkcdn.com
După o pauză de şapte ani, Moldova va participa din nou la competiţia muzicală „Novaia Volna” („Новая волна”), transmite publika.md.

La concursul, ce va a vea loc tradiţional, la Jurmala de pe 22 pe 27 iulie, ţara noastră va fi reprezentată de Lidia Isac, solista formaţiei „Glam Girls”.

„Timp de 7 ani, artiştii noştri au încercat să ajungă la concurs, dar nu au trecut de preselecţii. Din cîte ştiu, Dara, Boris Covali au încercat. Anul acesta am avut noroc şi am ajuns în finală. Am avut emoţii, deoarece în juriu se aflau Filip Kirkorov, Igor Krutoi, iar dintre tinerii artişti – Irina Dubţova. Eu am interpretat la concurs melodia, cu care am partiicpat la preselecţia „Eurovision” – „You believed in me”. Această piesă este foarte importantă pentru mine”, a relatat interpreta Lidia Isac.

Ultima dată Moldova a fost reprezentată la concursul „Novaia Volna”, în 2007, de către Natalia Gordienco. Atunci, interpreta a revenit în ţara cu premiul mare.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Declarația deputatului PAS Vasile Șoimaru despre o eventuală interzicere a Bisericii Ortodoxe Moldovenești (în cadrul Patriarhiei Moscovei) a provocat o mare rezonanță. Ce biserică, în opinia dumneavoastră, ar trebui să existe în Moldova?
Caii moldovenești, în centrul unui scandalСандуляк Владислав