Transnistria stiri: 1404
Preşedintele stiri: 4064

A fost reținut presupusul vinovat de producerea accidentului feroviar din Rusia

22 mai. 2014,, 12:55   Societate
3408 0
Foto: fedpress.ru
Pe dosarul penal intentat pe cazul producerii accidentului feroviar de lîngă Moscova a fost reținut brigadierul tronsonului Moscova-Kiev, relatează ITAR-TASS.

„În calitate de suspect de comiterea crimei a fost reținut brigadierul tronsonului Moscova-Kiev, Alexandr Sokolov, în vîrstă de 41 de ani. Totodată, se examinează problema luării măsurilor în privința șefului tronsonului respectiv, care, în perioada anchetei, a fost spitalizat cu un sindrom neurologico-astenic cauzat de stresul suportat. Potrivit medicilor, acum starea lui nu permite să fie interogat”, a comunicat reprezentantul Comitetului de anchetă al Rusiei, Vladimir Markin.

Oficialul rus a menționat că, potrivit informațiilor preliminare, „accidentul s-a produs din cauza defecțiunii tehnice a căii ferate, care se află în reparație”. Datele anchetei demonstrează că lucrările de reparație s-au efectuat cu încălcarea regimului de temperatură, or, la temperaturi înalte reparația este interzisă. Totodată, au lipsit persoanele responsabile pentru semnalarea mecanicilor de locomotivă despre schimbarea regimului de circulație pe tronsonul respectiv.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?