X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Andrievschi: Mocanu, ca de obicei, este inadecvat

16 mai. 2014,, 15:06   Societate
4461 5
Foto: tribuna.md
„Declarație total inadecvată”. Astfel a comentat pentru NOI.md politologul Vitalie Andrievschi recenta declarație a liderului Mișcării Populare „Antimafie”, Sergiu Mocanu, care a afirmat că premierul Iurie Leancă ar putea demisiona imediat după semnarea Acordului de asociere cu UE.

„Se poate întîmpla ca mafioții Filat și Plahotniuc vor renunța la serviciile lui Leancă după semnarea Acordului de asociere cu UE. Nu exclud că Leancă va demisiona într-o săptămînă după semnarea documentului. Filat nu-l mai poate susține pe Leancă, el înnebunește de la perspectiva de a fi uitat. Dacă Leancă va rămîne, Filat va trebui să se mulțumească cu numărul doi în partid, ceea ce nu-i va permite după alegeri să ocupe funcția dorită”, a declarat Mocanu în cadrul unei emisiuni online.

Potrivit liderului Mișcării „Antimafie”, Vlad Plahotniuc îl va susține pe Filat, pentru a fi desemnat un premier pe care ambii îl vor putea controla.

„Este o declarație total inadecvată. Demisia Guvernului sau doar a lui Leancă este neconvenabilă pentru ambii politicieni despre care vorbește Mocanu. Ratingul lui Leancă este în continuă creștere, iar concomitent, crește ratingul întregii coaliții de guvernare. Cine în asemenea situație, mai ales în ajunul alegerilor parlamentare, va comite așa prostii – să taie găina care aduce ouă de aur”, a menționat analistul.

„În afară de aceasta, acum întreaga povară în PLDM privind pregătirea campaniei electorale stă pe Filat, iar în PD – pe vicepreședintele formațiunii Plahotniuc. La ce bun ar avea ei nevoie de probleme în plus cu consecințe imprevizibile în asemenea perioadă complicată și importantă pentru ei?”, a încheiat Andrievschi.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав