Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Cetățeni transnistreni, reținuți pentru contrabandă de proporții

12 mai. 2014,, 12:15   Societate
3350 0
Foto: noi.md
Un microbuz care transporta circa 93 de mii de pachete cu țigări, fără timbre de acciz, a fost reținut de echipele mobile ale Serviciului Vamal, la frontiera moldo-ucraineană.

Microbuzul se deplasa din direcția perimetrului transnistrean spre frontiera verde a Republicii Moldova cu Ucraina și era condus de un locuitor al orașului Bender, în vîrstă de 35 ani. Mai mult, microbuzul era însoțit de un alt mijloc de transport, la volanul căruia se afla, de asemenea, un cetățean originar din regiunea transnistreană cu dublă cetățenie a Federației Ruse.

Cei doi au încercat să fugă de polițiști, dar au fost reținuți în momentul în care descărcau țigările în curtea unei locuințe din localitatea Palanca, raionul Ștefan-Vodă. Într-o notă informativă a Serviciului Vamal se precizează că ambele mijloace de transport implicate în frauda vamală sînt înregistrate în regiunea transnistreană.

Cei doi șoferi au fost reținuți pentru 72 de ore, iar dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă o pedeapsă cu închisoare de pînă la 10 ani.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?