X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 176
Transnistria stiri: 1459

PATRU PILONI ai politicii SUA privind soluționarea problemelor din Ucraina, - Nuland

12 mai. 2014,, 01:12   Externe
6616 15
Foto: obozrevatel.com
Victoria Nuland, asistentul Secretarului de stat al SUA, a evidențiat cei patru patru piloni ai politicii SUA privind provocările din Ucraina. Declarația a fost publicată pe contul de pe Facebook al Ambasadei SUA în Ucraina.

" În primul rînd , Statele Unite sprijină Ucraina cu asistență de securitate financiară, tehnică și prin mijloace nonletale, care să pregătească desfășurarea de alegeri prezidențiale democratice, pe 25 mai și lucrează pentru crearea unui viitor pașnic, sigur, prosper și unificat pentru poporul ucrainean.

În al doilea rînd, lucrăm cu Ucraina și partenerii europeni pentru a lăsa ușa deschisă pentru de-escaladare pe cale diplomatică , în cazul în care Rusia va schimba cursul și va face eforturi serioase pentru a pune în aplicare angajamentele asumate la 17 aprilie, la Geneva , " - a declarat ea.

Și a adăugat : " În al treilea rînd, s-au luat noi sancțiuni economice împotriva Rusiei pentru anexarea ilegală a Crimeei și a eforturilor sale continue de a destabiliza estul și sudul Ucrainei.

În al patrulea rînd, intensificăm eforturile pentru furnizarea de sprijin altor state din "prima linie ", cum ar fi Republica Moldova și Georgia."

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав