Transnistria stiri: 1448
Preşedintele stiri: 4073

Saxofonistul de la „Sun Stroke Project” a ajuns în Cartea Recordurilor „Eurovision” – videoclipul lui a adunat 59 de milioane de vizualizări!!! (VIDEO)

8 mai. 2014,, 15:05   Showbiz
8832 0
Foto: kp.md
Organizatorii actualului concurs de la Copenhaga au realizat o Carte a Recordurilor „Eurovision” cu cele mai spectaculoase momente ale acestui concurs de cîntece înregistrate pe parcursul mai multor ani. Printre acestea se numără şi videoclipul saxofonistului Serghei Stepanov de la „Sun Stroke Project”, care, împreună cu Olia Tira, cucereau Eurovisionul în 2010.

„E minunat, este o mare realizare a întregii noastre echipe de creaţie, a mărturisit pentru NOI.md Serghei Stepanov. – E plăcut că pentru fanii Eurovisionului Moldova se va asocia și cu numele meu. Videoclipul cu melodia interpretată la saxofon a acumulat pe Youtube 22 de milioane de vizualizări de pe un cont. În total, această bucată muzicală, inclusiv parodiile, jocurile şi fake-urile, au acumulat 59 de milioane de vizualizări. Cea mai mare realizare este că piesa în interpretarea mea este utilizată în două aplicaţii video pentru iPhone-urile companiei Apple. Deoarece numele Serghei Stepanov nu este înregistrat în SUA ca marcă comercială, eu nu am primit niciun bănuţ, chiar dacă vizualizările aduc sume uriașe de bani. Însă pentru promovarea imaginii mele acest fapt a jucat un rol important”, a adăugat saxofonistul de la „Sun Stroke Project”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?