Transnistria stiri: 1406
Preşedintele stiri: 4068

Deputat: În lupta pentru „pace”, din PLDM nu va rămîne nimic

29 apr. 2014,, 16:59   Politică
6236 8
Foto: tribuna.md
„Discuția telefonică dintre liderul PLDM, Vlad Filat, demis pentru corupție din funcția de prim-ministru, și președintele României, Traian Băsescu, pe fundalul întrevederii șefilor de guverne ai Moldovei și României, Iurie Leancă și Victor Ponta, denotă elocvent că relațiile dintre aceste componente ale PLDM s-au înrăutățit”, a declarat pentru NOI.md deputatul comunist Alexandr Petkov.

Parlamentarul este convins că, știind despre relațiile ostile dintre Ponta și Băsescu,Filat i-a telefonat intenționat lui Băsescu fără niciun motiv, ba mai mult, a făcut această informație publică.

„Ultimele sondaje de opinie efectuate de instituții neangajate demonstrează o scădere bruscă a ratingului lui Filat nu doar în rîndul cetățenilor, ci și al membrilor PLDM. Și invers, simpatiile față de Leancă sînt în creștere. Filat nu este capabil să reacționeze liniștit la atentarea la „onoarea și demnitatea” sa din partea binevoitorului său de ieri”, a subliniat politicianul.

„Urmărim lupta a doi piloți doborîți – Filat și Băsescu, pentru funcția de lider în partidele lor. Cît privește războiul pentru „pace” declanșat în PLDM, foarte curînd din acest partid nu va rămîne nimic. Iar noi le vom ajuta cu plăcere”, a promis Petkov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?