X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 164
Transnistria stiri: 1458

Burse pentru studentii din Moldova la Programul de Master in Marketing , Publicitate si Relatii Publice oferit la Bucuresti ©

14 apr. 2014,, 10:54   Societate
2672 0

Vrei o cariera in marketing, publicitate sau relatii publice? Atunci programul de master al Universitatii Sheffield predat la Bucuresti este sansa ta sa te diferentiezi, sa –ti completezi cunostiintele si abilitatile si sa devii un expert in arta marketing-ului. Universitatea Sheffield a inceput campania de recrutare in Moldova si ofera burse partiale in valoare de 30% din costul studiilor. Toti cei interesati se pot intalni cu Reprezentantul Universitatii Sheffield pe 15 si 16 aprilie 2014 la Leogrand Convention Center , Chisinau.

Universitatea Sheffield este una dintre top 10 universitati britanice , se mandreste cu 5 laureati ai premiului Nobel si a fost declarata Universitatea anului 2011 de catre Times Higher Education. Universitatea Sheffield si universitatea de stat romana SNSPA- Facultatea de Comunicare si Relatii Publice iti ofera sansa sa inveti in sistemul educational britanic de elita , aproape de casa in Bucuresti ,mai accesibil financiar , cu profesori internationali si experti din diferite industrii iar la final sa primesti doua diplome de Master, cea britanica direct de la Universitatea Sheffield UK cat si diploma romaneasca de la SNSPA.

Master-ul se adreseaza tinerilor absolventi de facultate cat si juniorilor din departamente de marketing, agentii de PR si publicitate. Programul de Master Sheffield contine cursuri ca si : marketing strategic, retail marketing, global marketing, publicitate, internet marketing, strategii de relatii publice, managementul evenimentelor, brand management, relatii cu media etc. In toate aceste cursuri se prezinta ultimele teorii aplicate in mediul de afaceri , se dezvolta capacitatea de intelegere a integrarii marketing-ul cu publicitatea si relatiile publice in cadrul organizatiilor; se dezvolta cunostiintele si skills-urile necesare pentru a avea o cariera in marketing.

Pe langa programul de Master , Universitatea Sheffield mai ofera in Bucuresti si programul de MBA!

Toate aceste lucruri fac din Master-ul Sheffield o experienta educationala si de dezvoltare unica!


Pentru mai multe informatii si programari la sesiunile de informare din 15 si 16 aprilie va rugam contactati Biroul Reprezentanta al Universitatii Sheffield in Romania: Ms.Alina Vasile la telefon 004.021.315.27.23 sau email : [email protected], www.city-sheffield.ro

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав