X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 174
Transnistria stiri: 1459

În Donbas va fi realizat "scenariul din Crimeea": declarație

14 apr. 2014,, 01:12   Externe
9459 26
Foto: piter.tv
"Noi sîntem frontul popular din Donbas. Noi am venit în orașul Slaveansk pentru a sprijini puterea poporului din acest oraș. Acum are loc lupta de eliberare împotriva tuturor celor care se supun guvernării ilegale – lui Turcinov, Iațeniuk și toți ceilalți care au venit la putere" - a declarat un reprezentant al activiștilor înarmați, care au ocupat clădirea inspectoratului de poliție din Slaveansk.

"Poporul este foarte indignat. Cînd i-am rugat pașnic, ei nu ne-au auzit. Acum am venit prin metodele lor și am luat armele. Acum nimeni nu va lăsa arma pînă nu vom învinge. Iar cînd vom învinge, vom depune armele. Noi sîntem oameni pașnici. Noi nu sîntem fasciști", - a declarat el.

Potrivit lui, în timpul asaltului inspectoratului de poliție din Slaveansk nimeni nu a avut de suferit.

De asemenea, el a spus că în Donbas va fi realizat "scenariul din Crimeea". "Inspectoratul de poliție, organele de anchetă, serviciul de patrulare și toate celelalte structuri vor funcționa fără probleme. Sîntem la straja ordinii și vom proteja orașul de provocatori din "Sectorul de dreapta" sau UPA. Vom fi aici pînă la urmă, pînă nu va trece referendumul. Vom lua sub protecție toate orașele și vom repeta Crimeea", - a spus activistul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав