X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 176
Transnistria stiri: 1459

Pentru a introduce trupele pe teritoriul Ucrainei Rusia va avea nevoie de 13 minute

13 apr. 2014,, 11:19   Externe
10488 30
Foto: profi-forex.org
Trupele ruse la granița cu Ucraina au fost aduse în capacitate de luptă deplină și în orice moment pot reacționa la ordinul de parașutare în partea de sud-est a țării, dacă acolo va exista o amenințare la adresa populației civile.

În apropiere de orașul Valuiki, regiunea Belgorod este creată o bază militară a aviației ruse, unde sînt dislocate elicoptere de luptă Mi - 24P și Mi-24PN, precum și elicoptere de transport și de asalt. Potrivit unor rapoarte neconfirmate aici se bazează unitățile bazei militare nr. 549 a Forțelor Aeriene a Rusiei din Pribîlovo (regiunea Leningrad). O altă bază este situată în apropierea localității Severnîi în zona orașului Belgorod.

Ministerul Apărării al FR anunțat că se pregătesc exerciții militare. Va avea loc redislocarea la alte aeroporturi, precum și trageri de luptă.

De notat că distanța de la Belgorod la Harkov este de aproximativ 40 km, ceea ce va permite trupelor de desant să aterizeze în zonă timp de 13 minute de la primirea ordinului. Nu întîmplător în acest scop au fost alese elicopterele. Ele permit desantarea trupelor direct pe acoperișul clădirilor ocupate de protestatari, pentru a sprijini apărarea și protecția populației.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав