X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 171
Transnistria stiri: 1415

Dmitri Iaroș a declarat MOBILIZAREA GENERALĂ a "Sectorului de dreapta" (VIDEO)

13 apr. 2014,, 12:18   Externe
9002 15
Foto: ipress.ua
Adresarea lui Dmitri Iaroș a apărut la 12 aprilie pe YouTube. Iaroș dă ordin tuturor structurilor "Sectorului de dreapta" să petreacă mobilizarea generală și să se pregătească pentru acțiuni hotărîte.

"Avînd în vedere situația, ordon tuturor structurilor "Sectorului de dreapta" de a organiza mobilizarea completă și a fi pregătiți pentru măsuri hotărîte în vederea protejării suveranității și integrității teritoriale a țării", - a declarat Iaroș într-o adresare video, care a fost făcută publică, sîmbătă, 12 aprilie, de serviciul de presă al "Sectorului de dreapta".

Declarația a fost făcută de către Dmitri Iaroș în legătură cu mitingurile în sprijinul federalizării Ucrainei care au izbucnit în sud-estul țării.

Potrivit lui, la Donețk și Slaveansk se repetă scenariul din Crimeea. Iar răscoala anti-statală este susținută de către unele autorități locale, în condițiile inactivității totale a forțelor Ministerului de Interne și guvernului central.

El a îndemnat forțele de ordine "să nu împiedice acțiunile "Sectorului de dreapta", ci să ofere sprijin în restabilirea ordinii legale pe teritoriile ucrainene".

Amintim că asociația organizațiilor ucrainene radicale "Sectorul de dreapta" se află în legătură cu partidul "Svoboda", care, după schimbarea de putere în Ucraina, intră în coaliția de guvernare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав