X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 176
Transnistria stiri: 1459

Expert: În estul Ucrainei a avut loc INVAZIA trupelor rusești

13 apr. 2014,, 13:12   Externe
20730 64
Foto: mignews.com
În Slaveansk și Krasnîi Liman (regiunea Donețk) acționează nu separatiștii, ci unități militare de cercetare-diversiune. Despre aceasta a declarat pe pagina sa de Facebook fostul prim-adjunct al șefului Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, amiralul Igor Kabanenko.

"Invazia trupelor rusești în Est a avut loc. La Slaveansk și Krasnîi Liman acționează nu separatiștii, ci unități de cercetare și diversiune. Ei "ajută" separatiștii în destabilizarea situației. Trebuie oare să ne întrebăm retoric - aceasta va continua și se va răspîndi ? " - a subliniat el.

Potrivit MIGnews.com.ua, organizatorul comunității "Rezistența informațională", Dmitri Tîmciuk a declarat: "Acțiunile extremiste în regiunile de sud-est ale Ucrainei sînt inițiate și conduse de o rețea de coordonatori din Statul Major General al Forțelor Armate ale FR".

"Au fost identificați ofițeri GRU ruși care au realizat scenariul acaparării organelor puterii și blocării unităților militare ucrainene din Crimeea în martie 2014. Anterior, aceste grupuri ale angajaților GRU au fost duse din Crimeea în Rostov-pe-Don", - a subliniat el.

"Potrivit planului rusesc, aceasta va permite Rusiei să declare că autoritățile nu controlează situația din Ucraina și că sînt nelegitime în ochii unei mari părți a populației", - a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав