X 
Arşiţa stiri: 199
Jocurile Olimpice stiri: 174
Transnistria stiri: 1415

Kravciuk: invazia lui Putin în Ucraina va declanșa al Treilea Război Mondial

27 mar. 2014,, 11:15   Externe
12770 27
Foto : noi.md
Primul presedinte al Ucrainei, Leonid Kravciuk, avertizează că, dacă Rusia invadează teritoriul Ucrainei, aceasta ar putea declanșa al Treilea Război Mondial.

Într-un interviu pentru "Vocea Americii", Kravciuk a declarat că în cazul în care trupele ruse vor trece granița, războiul se va răspîndi departe de frontierele Ucrainei.

Ex-președintele și-a exprimat speranța că presiunea internațională va opri agresiunea rusă, după ce a fost ocupată Crimeea.

Potrivit lui Kravciuk, președintele Vladimir Putin nu se va limita doar la Ucraina: " El nu se va opri aici și ar putea începe al Treilea Război Mondial".

Kravciuk, care înainte de prăbușirea Uniunii Sovietice a fost al doilea secretar al CC al Partidului Comunist din Ucraina, a lansat afirmații dure la adresa lui Putin, pe care îl ține minte ca ofițer KGB. Potrivit lui, Putin a "însușit cele mai proaste metode de lucru" ale KGB-ului - organizația responsabilă pentru represiune și în ansamblu pentru răul generat de conducerea fostei URSS.

Fostul președinte ucrainean este convins că lumea ar trebui să țină minte că Putin "a fost educat în această organizație".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав