X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 179
Transnistria stiri: 1459

Mocanu: Regimul Putin a declanșat un război informațional împotriva Moldovei (VIDEO)

24 mar. 2014,, 11:39   Politică
4335 9
Regimul Putin a declanșat un război informațional
Foto : noi.md
Republica Moldova este ținta unui război informațional declanșat de Federația Rusă, care ar putea genera o serie de pericole pentru țara noastră. Poziția aparține liderului Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, care a cerut conducerii țării să stopeze propaganda rusă pe teritoriul Moldovei.

„Pericolul care planează asupra Republicii Moldova este enorm. Conducerea țării încearcă să ascundă acest lucru. Cel mai bun aliat al regimului Putin este corupția mare. Moldova se află într-un război informațional declanșat de Federația Rusă. Există o sumedenie de canale rusești, care, printr-o propagandă, îi prefac pe oameni în zombi ai unor interese imperiale rusești. Cel mai toxic canal este „Prime”, care trebuie închis”, a menționat Mocanu în cadrul unui briefing.

Membrii Mișcării Antimafie se pronunță pentru semnarea cît mai grabnică a Acordului de asociere cu UE, care, în opinia lor, va duce la evitarea unor pericole majore pentru Moldova. Mai mult, liderul mișcării cere membrilor guvernului Leancă să evite orice întrevederi cu demnitarii ruși pînă la semnarea documentului cu oficialii Uniunii Europene.

„Guvernul Leancă trebuie să facă eforturi pentru semnarea cît mai grabnică a Acordului de asociere. Este inadmisibil să aibă un contact cu vreun oficial rus pînă la semnare. Trebuie impus un moratoriu asupra vizitelor bilaterale între reprezentanții celor două țări”, a explicat Mocanu.

Totodată, acesta a reiterat informația potrivit căreia zeci de militari ruși sosesc zilnic în Transnistria prin Aeroportul Internațional Chișinău, iar guvernarea de la Chișinău ascunde aceste lucruri.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав