X 
Arşiţa stiri: 195
Jocurile Olimpice stiri: 179
Transnistria stiri: 1459

Ucraina a anunțat introducerea regimului de vize cu Rusia

20 mar. 2014,, 01:54   Externe
7054 2
Foto: ill.in.ua
În curînd pentru a călători în Ucraina cetățenii ruși vor fi nevoiți să deschidă viză, iar pînă la introducerea regimului de vize frontiera ruso-ucraineană poate fi traversată cu pașaport de străinătate. Acest lucru a fost anunțat la un briefing de presă secretarul Consiliului ucrainean de apărare și securitate nationala, Andrei Parubii.

"Am cerut Ministerului Afacerilor Externe sa introduca un regim de vize cu Rusia... A fost dată dispoziția în cel mai scurt timp, pe cît este posibil din punct de vedere tehnic să se pună în aplicare această decizie a Consiliului de apărare și securitate", - a declarat un reprezentant al CNSA.

Rusia nu a reacționat la această decizie, preferînd să aștepte notificarea oficială de la Kiev privind introducerea regimului de vize. "De obicei, în relațiile interstatale se informează oficial despre acest lucru, și nu prin deciziile anumitor structuri interne, așa că vom aștepta", - a declarat sursa publicației "Komsomolskaia Pravda", menționînd că decizia va fi luată numai după ce va fi primită o scrisoare oficială privind introducerea regimului de vize.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumului republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав